WOEST Raw Hybrid 8.8; Door nieuwe manier van verkoop direct 2 boten verkocht

Toen Woest werd benaderd, door een bekende naam uit de Nederlandse scheepvaartwereld, met de vraag Woest zelf te mogen uitbesteden en laten bouwen in verband met zijn eigen ervaring en contacten in deze wereld, heeft Woest dit als kans gezien om haar verkooptechniek te wijzigen.

De eigenaar en bedenker van Woest vraagt een licentie fee voor het eenmalig gebruik van alle tekeningen om tot de bouw van een Woest te komen en adviseert bij de aanbesteding bij Nederlands meest gerenommeerde werven. DeVosdeVries design, de ontwerpers van Woest, zorgen voor de bouwbegeleiding.

Een moderne verkooptechniek die er voor zorgt dat de koper van deze zeer exclusieve sloep, weet dat iedere euro daadwerkelijk aan de boot wordt besteed. En dat, past goed bij deze tijd.

Deze zomer varen er weer 2 nieuwe Woest sloepen met 265PK door Nederland.

www.woest.com

terug