Vinea Zeilscholen introduceert Windsurfcamps met Dorian van Rijsselberghe

Olympisch kampioen Windsurfen Dorian van Rijsselberghe introduceert samen met Vinea zeilscholen in Friesland drie Windsurfcamps. Met zijn jarenlange ervaring als een van de meest succesvolle Olympische Windsurfers ter wereld ontwikkelt Vinea zeilscholen met Dorian van Rijsselberghe ‘Dorian windsurfkcamps’ die cursisten van 10 tot 19 jaar oud alle ins & outs over windsurfen leren.

Vinea Zeilscholen stelt samen met Dorian van Rijsselberghe het windsurfprogramma samen. Dorian denkt mee over een optimale  invulling van deze surfweek waarbij kwaliteit van de opleiding en plezier hand in hand samengaan. Daarnaast zal hij ook geregeld aanwezig zijn om de cursisten zelf workshops te geven en handtekeningen en tips uit te delen. Dit alles onder de kreet ‘Surf’s up with Dorian’!

Dorian zal deze zomer zelf aanwezig zijn op de verschillende ‘Dorian’s  Windsurfcamps’ bij de Vinea zeilscholen in Friesland. Dorian: “Ik had die droom ooit als twaalf jarig jochie om Olympisch goud te winnen, en dat is gelukt. De ervaring die ik opgedaan heb op weg naar het Olympische goud wil ik graag delen. Voor mij is de weg naar een topprestatie toe vele malen mooier dan alleen de beloning aan het einde. Samen met Vinea Zeilscholen garanderen we dat het daarnaast ook kwalitatieve en leerzame windsurfcursussen worden. Voor mij wordt het heel spannend om te zien hoe de cursisten het gaan ervaren.”

Directeur Vincent de Heer: “Dorian van Rijsselberghe en Vinea zeilscholen zijn een uitzonderlijk goede match. Beide partijen willen de jeugd enthousiasmeren voor de watersport en Dorian heeft precies dezelfde ambitie als wij; Hij is als zes jarig jongetje begonnen met windsurfen en weet hoe leuk en belangrijk het is om gestimuleerd te worden om vroeg te beginnen om er later veel profijt uit te halen”.

De Dorian Windsurfcamps zijn nu te boeken op zeilscholen.nl op de drie Windsurfscholen van Vinea Zeilscholen: Zeilschool Oer ’t Hout in Grou, zeilschool Us Hiem in Oudega en zeilschool de Stipe in Balk.

Over Vinea Zeilscholen
Vinea Zeilscholen ontwikkelt en realiseert eigentijdse en kwalitatieve zeilvakanties op acht verschillende zeilscholen in Friesland, één in Lelystad en één op Elba waarbij jongeren van 7 tot 19 jaar oud in een veilige omgeving worden uitgedaagd om talenten te ontwikkelen en zelfstandig onvergetelijke en vaak vormende ervaringen op te doen met leeftijdsgenoten. De pijlers van Vinea Zeilscholen richten zich met name op kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid. De keurmerken van ISAF, CWO en het erkend HISWA lidmaatschap zorgen voor een hoge kwaliteitsnorm.

http://www.zeilscholen.nl/

 

terug