Tien jarig jubileum Sevenstar Contest Cup in Medemblik

Dit jaar organiseert Contest Yachts de tiende editie van de Sevenstar Contest Cup in het weekend van 31 mei, 1 en 2 juni. Contest eigenaren kunnen tijdens deze speciale lustrum editie wederom meedoen aan een groots Contest evenement inclusief een extra feestelijk programma. Ook Sevenstar Yacht Transport beleeft een jubileum: voor het vijfde achtereenvolgende jaar heeft Sevenstar als partner haar naam verbonden aan de Contest Cup in Medemblik. Kuiper Verzekeringen treedt wederom op als sub partner. Daarnaast staan er Contest Meetings in Zeeland en Mallorca en een Contest Cup in Turkije op de agenda.

Tweede lustrum Sevenstar Contest Cup
“De tiende editie van de Sevenstar Contest Cup wordt weer gevaren vanuit onze thuishaven Medemblik. Zaterdag 1 juni wordt er een speciale feestavond georganiseerd in het kader van deze lustrum editie. Net als voorgaande jaren bestaat de Sevenstar Contest Cup uit twee wedstrijdklassen en een toertocht, zodat het voor jonge gezinnen ook leuk is om mee te varen. Het is iedere keer weer een uitdaging om de vorige editie te overtreffen, en uiteraard gaan we deze met veel plezier aan!”, aldus directeur Arjen Conijn.

Contest Meetings en Contest Cup in Turkije
Naast de jaarlijkse Sevenstar Contest Cup organiseert de werf dit jaar samen met een aantal van haar agenten Contest Meetings. De Meetings, die worden gehouden in Zeeland en Mallorca, zullen hetzelfde karakter krijgen als de originele Contest Cup: een weekend heerlijk zeilen, lekker eten en gezellig bijpraten met andere Contest eigenaren. In Turkije zal voor het eerst de Palmarina Contest Cup georganiseerd worden. Dit belooft een high class evenement te worden in de nieuwe haven en Beach Club van Bodrum. Meer informatie over het programma is te vinden op onze website.

Sevenstar Yacht Transport
De komende editie van de Contest Cup in Medemblik wordt mede mogelijk gemaakt door de ondersteuning van Sevenstar Yacht Transport. Sevenstar Yacht Transport is wereldwijd marktleider op het gebied van jacht transport. Sevenstar Yacht Transport is onderdeel van de Spliethoff Group en maakt gebruik van een eigen vloot bestaande uit zo’n 120 schepen. Met kantoren verspreid over de gehele wereld beschikt Sevenstar Yacht Transport over een uitgebreid en solide netwerk dat bijdraagt aan betrouwbaar en flexibel transport naar de meest uitdagende en exotische bestemmingen van uw keuze.
Voor meer informatie: info@sevenstar-yacht-transport.com of kijk op www.sevenstar-yacht-transport.com.

Data
De Sevenstar Contest Cup 2013 vindt plaats van vrijdag 31 mei tot en met zondag 2 juni 2013 in Medemblik.

De agenda voor de Contest Meetings en Palmarina Contest Cup is als volgt:

Palmarina Contest Cup, Bodrum (Turkije):  6, 7, 8 en 9 juni
Fyffes Contest Meeting, Port Zélande:   21 en 22 juni
Contest Meeting Mallorca, Palma (Mallorca): 27, 28 en 29 juni

Aanmelden voor deelname kan via Saskia Kersten van Contest Yachts,
tel +31 (0)227 543 644 of via www.contestyachts.com

terug