Spectaculaire opening nieuwe pand Kempers Watersport

Op zondag 14 april zal het nieuwe pand van Kempers Watersport op spectaculaire wijze geopend worden. Een mijlpaal voor de familie Kempers die al generaties actief is in de watersport en met dit nieuwe pand laat zien dit nog vele jaren te zullen blijven doen. Sterker nog, “Wij openen het mooiste watersportbedrijf van de Randstad” aldus een trotse Bart Kempers. En dat is een feestje waard dat wij met onze klanten, relaties, familie en vrienden willen vieren. 

Het nieuwe pand van Kempers Watersport, ter grootte van ruim 3.200 m2, is een bijzondere ontmoetingsplaats voor watersportliefhebbers. Om te beginnen door de ligging aan de Westeinderplassen. De grote showroom biedt alle ruimte om zowel nieuwe als gebruikte boten van de merken Boston Whaler, Linssen Yachts, en Sea Ray perfect te presenteren en tot hun recht te laten komen. In de eveneens ruim opgezette werkplaats kunnen door de specialisten van Kempers Watersport alle denkbare onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd worden, tot zelfs complete refits. De ruime haven, voorzien van vele faciliteiten, zoals een waterloods, restaurant en speeltuin, past perfect in de “Ontzorg filosofie” van Kempers en draagt daarmee bij aan maximaal watersportplezier voor de klant. ”Wij bieden op deze manier gevoelsmatig een week vakantie in een weekend” zegt Bart Kempers hierover.

Spectaculaire Opening
Tijdens de spectaculaire en feestelijke opening van het nieuwe pand welke op zondag 14 april a.s. zal plaatsvinden door een BN-er, verloot Kempers Watersport een nieuwe Boston Whaler onder de mensen die zich via de website van Kempers Watersport (www.kemperswatersport.nl) hebben ingeschreven voor de Openings-loterij. Los van deze ongekende gebeurtenis zal Kempers Watersport op zondag 14 april vooral een gezellige en feestelijke ontmoetingsplaats zijn van watersport-liefhebbers uit het hele land en is er naast livemuziek en een voortreffelijke catering veel te zien en te beleven.

Zo zijn er bijvoorbeeld rondleidingen waarbij de medewerkers van Kempers Watersport u alles van het bedrijf en de werkzaamheden laten zien. Er is een keur aan jong gebruikte boten en schepen aanwezig en daarnaast letterlijk alles wat een watersporter nodig heeft om dit vaarseizoen maximaal te genieten.

Programma zondag 14 april
Gasten, relaties, leveranciers, vrienden van de familie en belangstellenden worden vanaf 11.00 uur ontvangen aan de Herenweg 100 te Aalsmeer (bij Leimuiden). Om 12.30 uur zal de opening en de loterij plaatsvinden met als spetterende hoofdprijs een gloednieuwe Boston Whaler. Voor deelnemers aan de loterij is het van belang persoonlijk aanwezig te zijn met hun lot zodat onder toeziend oog van een notaris de prijs overhandigd kan worden.

Focus op de toekomst
Alles bij elkaar een enorme stap en vele activiteiten en dat in deze toch nog steeds spannende tijden, “Tja, dat is zo en laat dat meteen het bewijs zijn dat wij met vertrouwen de toekomst tegemoet zien. Plezier en ontspanning worden alleen maar belangrijker voor mensen en nergens is dat zo dichtbij, midden in de Randstad, als bij ons” aldus Bart Kempers. Niet alleen ligt de focus op de eigen toekomst van Kempers Watersport, wij willen juist ook met de opening ons steentje bijdragen aan de toekomst van anderen die dit hard nodig hebben. Daarom vraagt Kempers Watersport haar gasten op zondag 14 april, middels een donatie ter plaatste als cadeau-suggestie samen met Kempers een steentje bij te dragen aan Kikabouw. Samen met onze gasten willen we onze nieuwbouw ook een volgende stap laten zijn voor anderen, het geeft ons op voorhand een goed gevoel dit op deze wijze te kunnen combineren en we gaan ons inzetten voor een prachtige opbrengst voor Kikabouw! Zie hiervoor ook: kemperswatersport.kikabouw.nl 

Kempers Watersport is er klaar voor en kijkt uit naar een feestelijke opening met veel gasten en belangstellenden!

Voor nadere informatie :

Kempers Watersport
Herenweg 100 
1431 GX  Aalsmeer (bij Leimuiden)   
Tel: 0172–50 30 00   
Fax: 0172–50 30 01   
www.kemperswatersport.nl

terug