Op 3 en 4 mei droogvalweekend bij Tornado Sailing Makkum

Aankomende 3 en 4 mei wil Tornado Sailing graag samen met u een dag droogvallen op het wad. U kunt zich aanmelden met eigen zeiljacht, geef duidelijk aan met hoeveel personen u komt en of u bereid bent om opstappers toe te laten op uw schip. Ook de crew zonder zeiljacht kan zich aanmelden. Aan de hand van het aantal deelnemers wordt gekeken naar de mogelijkheid voor u om aan te monsteren. Globaal zal het weekend er als volgt uitzien:

Vrijdag 3 mei ontvangen wij u ’s avonds rond 19.00 uur in Makkum op onze thuishaven. Er zal ’s avonds een scheepsraad zijn waarin u uitleg krijgt over het droogvallen en kunt u met andere zeilers uw ervaringen uitwisselen.

Zaterdag 4 mei vertrekken we ’s ochtends vroeg rond 7.00 uur met alle deelnemers naar de Waddenzee waar we onze theorie in de praktijk gaan brengen. Tijdens het droogvallen zal er met z’n allen geluncht worden op het strand naast uw schip. Zodra het vloed wordt, keren we terug naar de haven en wacht er een barbecue op ons.

Zondag 5 mei kan ieder z’n eigen weg vervolgen.

Aanmelden gaat als volgt: u stuurt een e-mail naar jurre@tornado-sailing.nl en u geeft aan met hoeveel bemanning u komt en of u ruimte heeft voor extra crew. De crew zonder zeiljacht geeft duidelijk aan met hoeveel personen ze komen (let wel, crew dient de overnachtingen zelf te regelen). We vragen een bijdrage voor het weekend van €19,50,- per persoon (lunch en barbecue). Na inschrijving krijgt u een bevestiging per e-mail als bewijs van inschrijving incl. betalingsdetails.

www.tornado-sailing.nl

terug