Nieuwe modellijn Grouwstervlet

Na bijna 40 jaar Grouwstervletten te hebben gebouwd met de traditionele en klassieke indeling heeft Jachtwerf Grouwstervlet een nieuwe lijn ontwikkeld.

Voorjaar 2012 is de Grouwstervlet 14.50 AK/BB (achterkajuit met bovenbesturing) op de markt gebracht en momenteel wordt er hard gewerkt aan een Grouwstervlet 14.50 AK/OK (achterkajuit met open kuip).
Jachtwerf Grouwstervlet richt zich met de  ontwikkeling van deze nieuwe modellen met name op de watersporter die voor langere tijd aan boord verblijft om lange Europese reizen te maken en zich gedurende die reizen met  alle mogelijke ruimte en luxe wil omringen.

Jachtwerf Grouwstervlet staat bekend om zijn vakmanschap op het gebied van interieur betimmering en verfijnde afwerking van de schepen en dit vindt men ook terug in de modellen van deze nieuwe lijn.
Verder zijn er diverse indelingen mogelijk en de uiteindelijke indeling en afwerking wordt in overleg met de klant vastgelegd. De schepen kunnen volledig “custom build” afgeleverd worden maar ook de standaard indelingen en afwerking zijn uiteraard mogelijk.

www.gouwstervlet.nl

terug