Mulder Shipyard refit services

Mulder Shipyard is momenteel volop in beweging. Recent zijn diverse mooie jachten opgeleverd en verschillende nieuwe jachten zullen de komende tijd de werf verlaten. Bovendien heeft de werf enkele weken geleden een nieuwe locatie geopend in Zoeterwoude Rijndijk. Deze stap luidt een nieuw tijdperk in voor Mulder Shipyard, die in 2013 ook haar 75 jarig bestaan zal vieren. De oude werf blijft bestaan voor onderhoud, refit en stalling van jachten tot 18 meter.

Refit services
Vestiging Zoeterwoude Rijndijk
Bij Mulder zien we elke refit, groot of klein, als een kwestie van teamwork. De in-house ontwerpers, ingenieurs en ambachtslieden staan klaar om met de opdrachtgever ervoor te zorgen dat zijn jacht weer volledig voldoet aan zijn persoonlijke stijl en behoeften. De werkzaamheden worden altijd uitgevoerd op basis van een vooraf gemaakt plan. De ervaren projectmanagers brengen op basis van een budget de mogelijkheden in kaart.

Onderhoud en refit
Vestiging Vooschoten
De werf in Voorschoten richt zich op  onderhoud, refit en stalling van jachten tot 18 meter. Hierbij valt te denken aan reparaties aan de motor(en), een vernieuwing van de elektrische installaties, het aanbrengen van een nieuw verfsysteem of antifouling, maar bijvoorbeeld ook een upgrade van de navigatie apparatuur. Een totale refit van uw jacht behoort ook tot de mogelijkheden. Klein onderhoud kan eventueel worden gedaan in de overdekte waterloods, wat een aanzienlijke kostenbesparing met zich meebrengt.

Voor stalling is men bij Jachtwerf Mulder Voorschoten ook aan het juiste adres. In de ruime en verwarmde hallen aan de Vliet wordt ervoor gezorgd dat jachten worden gestald voor het winterseizoen. Naast stalling verzorgt Mulder Voorschoten het winter- en zomer klaarmaken en adviseert over mogelijk onderhoud dat moet worden gepleegd. Voor meer informatie over services kunt u contact opnemen met Nick Mulder via nickmulder@muldershipyard.nl.

terug