Koninginnedag-actie jachthaven Nauerna

Alle passanten met de driekleur of een oranje wimpel in top krijgen op 29 en 30 april in jachthaven Nauerna 50% korting op het liggeld. 

Koninginnedag 2013 belooft een waar feest te worden in Amsterdam. Niet alleen op de Dam, niet alleen door de straten, maar vooral ook: op het water. Van heinde en ver zullen de bootjes toestromen om in de grachten en op het IJ mee te vieren. Zorg dus dat u er vroeg bij bent, en overnacht de 29ste april met uw boot in jachthaven Nauerna. Vandaar is het nog maar een kilometer of 7 varen naar de hoofdstad. En als u het feestgedruis moe bent, bent u de 30ste ook weer zo in de gerenoveerde haven. Daar kunt u lekker douchen, uitslapen en tussen de eendjes wakker worden. 

Jachthaven Nauerna is gelegen aan Zijkanaal D van het Noordzeekanaal, op circa 3 km van Zaandam en 7 km van zowel Amsterdam als Beverwijk. Het is een ideale uitvalsbasis vanwaar de Noordzee, het Alkmaardermeer, de kop van Noord-Holland, Haarlem en natuurlijk de grachten van Amsterdam snel te bereiken zijn.

Jachthaven Nauerna
Kanaaldijk 33, 1566 PA, Assendelft
06-13214094
info@jachthavennauerna.nl
www.jachthavennauerna.nl

terug