Het WaterEvent: De laatste puntjes op de i

Over ruim een week is het zover, de vierde editie van het WaterEvent op 12, 13 en 14 april. Heel Blokzijl staat dan in het teken van water met een bomvolle havenkolk vol prachtige boten en schepen. Het gratis te bezoeken evenement geeft deelnemende bedrijven de kans op een voordelige manier een groot publiek te bereiken.

Exposanten
Meer dan 100 schepen en exposanten hebben zich reeds aangemeld om hun pracht en praal te presenteren tijdens het WaterEvent in Blokzijl. Onder de exposanten bevinden zich o.a. Jachthaven Meppel, met minstens 5 schepen waaronder een nieuwe creatie, Aqualicious Yacht Charter uit Zwartsluis, jachtwerven als Linssen Yachts, Wim van der Valk en Boarnstream, de Friese werf Super Lauwersmeer met hun laatste model Discovery 45 en het grootste jacht op het Waterevent: Wim van der Valk met 20 meter! Andere exposanten zijn onder andere FMB, Serious Yachts, Drentse Kotter, Veno Yachting (vh. Holterman) en Vri-jon die elk meerdere schepen zullen exposeren. Last-minute exposanten kunnen zich nu nog aanmelden bij de organisatie via www.hetwaterevent.nl.

Activiteiten
Naast de eerste in-water-boatshow van het jaar zijn er tijdens het WaterEvent verschillende watersport- en toeristische organisaties aanwezig die de bezoeker kennis laat maken met de nieuwste watersport gadgets, lifestyle en beleving van de toeristische regio’s WaterReijk Weerribben Wieden, de IJsseldelta en het Vechtdal. Voor de thrill-seekers zijn er diverse outdoor activiteiten zoals het nieuwe flyboarden, lopen op het water in grote waterballen van Le Perle dell Acqua en nog veel meer.

The Groove Company
De grootste Soul en Funk band van Amsterdam, The Groove Company, komt weer naar Het WaterEvent. Zaterdag 13 april van 17.00 tot 20.00 uur naast de sluis in Blokzijl kunnen de bezoekers genieten van een spectaculair concert van The Groove Company. Met een 14 koppige crew, krijgen ze iedereen aan het swingen!

Informatie
Openingstijden van het evenement: vr 13:00-19:00uur, za 10:00-17:00uur, zo 11:00-16:00uur. Er zijn diverse parkeergelegenheden welke ver voor Blokzijl aangegeven zijn. Parkeren kost 3 euro.  Het hele weekend treden diverse bandjes op, met als “klap op de vuurpijl” de band Groove Company, welke zaterdag vanaf 17.00 bij de sluis zal optreden. Een programma boekje wordt uitgedeeld tijdens het evenement. De toegang van Het Water Event is gratis.

www.waterevent.nl

terug