Gratis en makkelijk internetten op Marina Port Zélande

Vanaf heden kan  Marina Port Zélande een gratis WiFi netwerk op de jachthaven aanbieden. Wij werken hiermee samen met WiFi Zeeland.

Mail controleren, foto’s uploaden op facebook, actuele windvoorspellingen checken, kijken wat er vandaag op de jachthaven te doen is? Het kan allemaal. Alle smartphones, tablets en laptops waarmee u met WiFi toegang kunt maken heeft toegang tot het WiFi netwerk van Marina Port Zélande.

Tijdens het openingsfeest van de jachthaven werd deze voorziening met groot applaus ontvangen door de vaste ligplaatshouders. Op alle steigers kan men nu inloggen op het eigen netwerk.

Ook voor passanten is het gratis netwerk toegankelijk. Marina Port Zélande is blij dat zij deze hoogwaardige voorziening te kunnen aanbieden aan al haar gasten on het verblijf in de jachthaven zo aangenaam mogelijk te maken.

www.mpz.nl 

terug