Bboat opent tweede basis voor verhuurjachten in Nieuwpoort

In 2012 is Bboat in Kuurne aan de Leie gestart met de verhuur van twee nieuwe Linssen-jachten voor meerdaagse vaarvakanties zonder vaarbewijs in de Westhoek en Noord-Frankrijk.

Bboat meldt thans een belangrijke uitbreiding, namelijk een tweede basis in Nieuwpoort, in de splinternieuwe Westhoek Marina aan het Kanaal Plassendale-Nieuwpoort. Voor het seizoen beschikt Bboat over een vloot van drie Linssens van het type Grand Sturdy 30.9 (9,75 x 3,35 m – 4-6 slaapplaatsen) en één New Classic Sturdy 28 (9,40 x 3,20 m – 4 slaapplaatsen).

Er zijn ‘one-ways’ mogelijk van en naar Kuurne en Nieuwpoort.

Varen in Vlaanderen is een garantie voor een bijzondere vakantie. De middeleeuwse stadskernen, het bruisende stadsleven, de rust van het kabbelende water, de heerlijke natuur, het strand, het historisch, nautisch en gastronomisch erfgoed. Te veel om op te noemen. 950 km vriendelijke waterwegen wachten op u voor een citytrip of een langere vaarvakantie langs uw eigen route en in uw eigen tempo.

Genieten van luxe en avontuur tegelijk. Dat kan alleen aan boord van een Linssen.

www.bboat.be

terug