ANWB Waterkaarten App nu ook beschikbaar voor Android

Het watersportseizoen is weer begonnen en daarom brengt de ANWB de bekende en onder watersporters populaire Waterkaarten App nu ook voor Android uit. Met de app beschikken watersporters snel en eenvoudig informatie over de Nederlandse vaarwegen, jachthavens en bedieningstijden van bruggen en sluizen. De ANWB Waterkaarten App is te downloaden via de Google Play Store.

Watersporters zien precies op de app waar ze varen en waar bruggen, sluizen en jachthavens zijn. Met 1 klik worden de bedieningstijden van bruggen en sluizen en de gegevens en faciliteiten van jachthavens getoond. Wordt de App gebruikt op een telefoon, dan kan direct telefonisch contact worden opgenomen met de brugwachter of havenmeester. Natuurlijk kan vanuit de app ook een mail gestuurd worden of de betreffende website bekeken worden. Kortom, ideaal voor op het water, alles bij de hand op de Android smartphone en tablet.

Na het downloaden in de Google Play Store krijgt de gebruiker twee dagen de mogelijkheid om de app gratis te bekijken en te gebruiken. Vervolgens kan de watersporter op basis van zijn of haar behoeftes een abonnement afsluiten om de app te kunnen blijven gebruiken. Huurders, of zij die zo af en toe het water opgaan kunnen een abonnement voor een week afsluiten voor €4,49. Watersporters die gedurende het vaarseizoen geregeld op het water zijn, kunnen een abonnement voor één of meerdere maanden (à €9,99) of een jaarabonnement (à €38,99) afsluiten.

Later deze maand komt ook de nieuwe versie voor iPhone en iPad uit.

Meer informatie:
www.anwbwatersport.nl/waterkaarten-app

terug