Voorjaarsshow Ter Aar 12, 13 & 14 april 2013

Het eerste woord op pagina 1 van de ANWB wateralmanak is Aarkanaal. Dat is niet voor niets, want in Ter Aar vindt u twee vooraanstaande jachtwerven.

Vedette Jachtbouw is gevestigd aan de Leidsche Vaart, Smidskade 18, Ter Aar. Deze werf staat bekend om haar creativiteit, flexibiliteit en een zeer gunstige prijs/prestatieverhouding. De stalen multiknik jachten worden in Nederland gebouwd, de lijnen zijn kort en er wordt geheel volgens de wensen van de klant gebouwd. Op de voorjaarsshow toont Vedette Jachtbouw meerdere modellen, waaronder de primeurs Vedette 12.30 salon & de Vedette 10.30 cabin wide. Daarnaast is er veel aandacht voor de nieuwe lijn: Hollander Trend. De ontwikkeling van deze lijn komt voort uit de voortschrijdende aandacht die men aan de crisis geeft. Ofwel, een boot die bijzonder gunstig is geprijsd. U kunt een Hollander Trend in aanbouw bekijken. Naast nieuwbouw biedt Vedette ook onderhoud, grote en kleine refit projecten, hermotoriseren, schade herstellen, timmerwerk vernieuwen, nieuwe boeg- of hekschroef, schilderwerk, alles is mogelijk.

Iets verderop bij de Papenbrug vindt u Menken Maritiem. Sinds de introductie van de Piet Hein sloep in 1996 heeft deze werf naam gemaakt met 9 verschillende sloepen, tenders en motorjachten van 6 tot 11 meter. Menken Maritiem is al jaren voortrekker in de professionalisering van de semi-custom polyesterbouw. Zo is zij de enige met Lloyds keur op romp en constructie en bouwt zij onder ISO 9001. Inmiddels heeft zij ruim 700 boten gebouwd. Naast nieuwbouw vindt u op de werf ook een afdeling waar winterstalling en jachtservice wordt aangeboden. Makelaardij Sloep.nl is de derde poot van het bedrijf. Hier vindt u zo’n 20 jong gebruikte sloepen, tenders en kajuitsloepen.

Openingstijden voorjaarsshow: vrijdag 10.00 u – 21.00 u, zaterdag & zondag 12.00 – 18.00 uur.

www.menkenmaritiem.nl

www.vedette.nu

terug