Voorjaars boatshows in Sneek en Blokzijl

Van 12 tot en met 14 april 2013 tonen talrijke werven, importeurs en meerdere jachtmakelaars omstreeks 450 nieuwe en gebruikte motorjachten tijdens de voorjaarsshow van Motorbootsneek.nl en Het Waterevent in Blokzijl.  Zowel buiten als overdekt zodat deze gecombineerde evenementen niet volledig weersafhankelijk zijn. Voor bezoekers die van ver komen zijn aantrekkelijke hotelarrangementen uitgewerkt.
 
Het WaterEvent
Wat in 2010 begonnen is als een regionaal evenement van, voor en door Overijsselse watersport-toeristische bedrijven is in korte tijd uitgegroeid tot een volwassen in-water evenement met exposanten uit het hele land. Naast een aanbod van circa 200 nieuwe en gebruikte plezierjachten in uiteenlopende soorten en maten, staan op de kades rondom de haven veel stands met watersportkleding, -apparatuur, – toebehoren en gadgets. Ook is er aandacht voor lifestyle en beleving van verschillende watersport regio’s zoals de IJsseldelta en WaterReijk Weerribben Wieden. Het WaterEvent geeft de bezoeker uitgebreid gelegenheid om zonder hoge entreekosten kennis te maken met deze regio’s en de mogelijkheden die deze bieden op vaargebied.

Motorbootsneek.nl
Motorbootsneek.nl is een samenwerkingsverband van in en rond Sneek gevestigde vooraanstaande jachtwerven Aquanaut Yachting, Brandsma Jachten, Da Vinci Yachts, Jansma Jacht, Jetten Yachting, SK-Jachtbouw, Privateer Yachts, Vivante Yachts en De Valk Yachtbrokers. In tegenstelling tot een gebruikelijke watersporttentoonstelling hoeft de bezoeker geen genoegen te nemen met slechts enkele schepen, maar wordt vaak de complete range met een variëteit aan indelingen aan het publiek getoond. Naast een ruim aanbod aan gebruikte kwaliteitsjachten zullen de deelnemende jachtwerven ook hun nieuwbouw modellen presenteren.

Alle informatie over Het Waterevent en Motorboot Sneek, evenals achtergrondinformatie over de deelnemende bedrijven is te vinden op www.motorbootsneek.nl en www.hetwaterevent.nl

terug