Van Den Hoven Executive 1500 in aanbouw

De Van den Hoven Executive 1500 is met zijn lengte van 14,99 m en doorvaarthoogte van 3,45 meter met CE-keur A (staat voor oceaankeur) een veelzijdig schip voor heel Europa en door zijn volledig wegklapbare mast ook geschikt voor de Franse binnenwateren.

Door de motorkamer achter in het schip te plaatsen, welke bereikbaar is via het zwemplateau, ontstaat een verbazend grote binnenruimte. Onder de salon/keuken komt een grote eigenaarshut met badkamer en gastenhut met stapelbed. In de voorpunt is een ruime gastenhut met badkamer. De bovenruimte bestaat uit een groot achterdek, waarna u de, met 4-deurs opslaande pui, grote living met stuurstand betreedt met een tree lager de keuken met ronde dinette.

Het interieur krijgt een elegant design met een hoogwaardige afwerking en materialen; o.a. granieten werkbladen in keuken en badkamers, vloerverwarming door gehele schip. Het schip kan worden uitgevoerd met 1 of 2 motoren naar keuze, boeg- en hekschroef, een 12 KWA generator, dubbele beglazing en uitgebreid navigatie systeem.

De Van den Hoven Executive 1500 is een volledig custom built jacht waar de opdrachtgever tot in de kleinste details bij betrokken kan zijn.

www.bvandenhovenjachtbouw.nl

 

terug