Smid Jachtservice breidt uit

Smid Jachtservice te Jirnsum heeft per 1 januari 2013 fors uitgebreid door de aankoop van het naast gelegen pand/perceel. Hierdoor wordt de winterstalling voor zowel binnen als buiten enorm vergroot. Smid Jachtservice beschikt over eigen helling mogelijkheden en kan zo uw kostbare bezit goed verzorgen.

In het nieuwe pand is ruimte voor eventueel vorstvrije winterstalling, maar ook beschikt de werf nu over een grote spuitcabine van 32 x 8,5 meter. (tevens te huur). Op dit moment wordt hard gewerkt om alles optimaal in te richten.

De werkzaamheden van het allround technisch scheepsbedrijf bestaan voornamelijk uit: onderhoud, installatie, reparatie, refit, verkoop/inbouw motoren, schroefassystemen, boeg- en hekschroeven inbouwen, generatoren, acculaders/omvormers, vuilwatertanks, winterstalling etc.

Hiernaast is er mogelijkheid tot het huren van een Doe-Het-Zelf loods of andere ruimte voor bijv. refit of schilderwerk aan uw eigen boot. De werf is gevestigd in het midden van Friesland en is direct vanaf het Prinses Margriet kanaal bereikbaar.

Smid Jachtservice is dealer van Steyr, Perkins en Lombardini en aangesloten bij www.botenwacht.nl

Smid Jachtservice ziet de toekomst zonnig en positief tegemoet en ziet u graag terug op de nieuwe werf.

Smid Jachtservice
Industriewei 7
9011 WH Jirnsum
06-15434717
info@smidjachtservice.nl
www.smidjachtservice.nl

terug