Nieuwe website voor Tourist Info Grou

Sinds een paar dagen staat de nieuwe website van Tourist Info Grou online. Middels deze website kunnen bezoekers én inwoners van Grou en omstreken in een oogopslag zien wat er te doen is in de omgeving.

Op vragen als: waar kan ik lekker eten, en waar kan ik overnachten is in een paar klikken het antwoord te vinden. In de evenementenkalender worden de evenementen in het Friese dorp en buurtdorpen uitgelicht. Het is daarom niet alleen een website voor toeristen, maar ook voor inwoners zelf. Van concerten tot exposities, het is allemaal terug te vinden op de website. De website is te vinden via www.touristinfogrou.nl.

Ondernemers gratis zichtbaar op touristinfogrou.nl
Na Leeuwarden is Grou de tweede plaats die een website template van Tourist Info Fryslân heeft afgenomen. Voor toeristische en recreatieve ondernemers biedt dit een aantal nieuwe mogelijkheden. Naast de betaalde vermeldingen op de website is het nu ook mogelijk om gratis vindbaar te zijn op de website via de ‘zoek en vind’ module. Ondernemers kunnen hiervoor zelf online hun gegevens invoeren op de website www.ondernemen.touristinfofryslan.nl Daarnaast is het voor organisatoren mogelijk om hun eigen evenementen in te voeren via de evenementenpagina. Zowel de evenementen als bedrijfsprofielen zijn te vinden via Touristinfogrou.nl, maar ook op het provinciale portaal beleeffriesland.nl.

terug