Nieuwe website voor Nederlandse Bond van Makelaars in Schepen

Op 20 maart jl., tijdens de 73e Algemene Ledenvergadering van de NBMS heeft Bart de Ven de voorzittershamer van de NBMS na 6 jaar overgedragen aan Harald Falkeisen. Harald Falkeisen heeft zijn sporen verdiend als makelaar in woonschepen. Hij heeft als eerste bestuursdaad het nieuwe logo van de NBMS gepresenteerd. Tegelijkertijd is de nieuwe website live gegaan.

Op het nieuwe visitekaartje van de NBMS is te lezen waarom de NBMS makelaar al meer dan 73 jaar de betrouwbare en deskundige vakman is voor de aan- en verkoop van schepen, jachten en woonboten. De site bevat naast een gecategoriseerde ledenlijst veel informatie over certificering van makelaars, opleiding tot makelaar in de diverse categorieën, gedragsregels voor scheeps- en jachtmakelaars, de leden van het dagelijks bestuur en een linkpagina met relevante verwijzingen.  De site is zo gebouwd dat deze zich automatisch aanpast als men de website bezoekt vanaf een smartphone of tablet.  De site zal binnenkort ook in een Engelstalige versie beschikbaar  zijn.  Vanaf de website kan direct worden doorgeklikt naar de sites van alle aangesloten makelaars.

www.nbms.nl

terug