NAZ-Schepen introduceert twee weekenders

NAZ-Schepen, inmiddels een bekende naam voor zeilers, heeft in nauwe samenwerking met Martin Bekebrede, twee polyester weekenders ontwikkeld. Ideaal voor zij die niet (meer) willen zeilen maar het vertrouwde vaargedrag en de uitstraling van een klassiek jacht waarderen. De Noordkaper 28CM en de Noordkaper 31MOC zijn ruime motorjachten met een stoere uitstraling en comfortabel vaargedrag, ook op groot open water. Ook droogvallen is met de beproefde rompen van deze schepen geen probleem.

De schepen hebben een ruim en licht interieur, handmatig en met groot vakmanschap gebouwd. Elk schip wordt in nauwe samenspraak met de opdrachtgever ontwikkeld. Vele varianten in interieur, technische installatie, kleurstelling etc. zijn mogelijk.

Noordkaper 28CM:
Bouwmateriaal: polyester
Lengte over alles: 8,80 m
Lengte over dek: 8,35 m
Grootste breedte: 3,10 m
Diepgang: 0,65 m
Waterverplaatsing: 3800 kg
Motor: Yanmar 29 pk
www.nazeeuw.nl/noordkaper-28mp

Noordkaper 31MOC:
Bouwmateriaal: polyester                                      
Lengte over alles: 10,00 m
Lengte over dek:  9,40 m
Grootste breedte:   3,40 m
Diepgang: 0,75 m
Waterverplaatsing:  6200 kg
Motor:  Yanmar 40 pk
Certificering: CE-C
www.nazeeuw.nl/noordkaper-31moc/

terug