Linssen Yachts nodigt u uit voor de In-Water Boat Show 2013

Van 24 t/m 27 mei 2013 kunt u Linssen Yachts LIVE ervaren! Het is weer zover! Vanaf 24 mei organiseert Linssen Yachts, één van de meest toonaangevende jachtwerven in Nederland, de Linssen In-Water Boat Show. Voor de vijfde keer alweer kunt u zich van vrijdag tot en met maandag laten inspireren door de wereld die Linssen heet.

Geniet van het uitgebreide aanbod nieuwe jachten en maak een proefvaart met een ervaren schipper. Zo kunt u zelf een Linssen beleven, met gelijkgestemden kennismaken en technische kennis en ervaringen uitwisselen.

In de haven van Maasbracht wachten u drie nieuwe modellen uit de jongste Linssen-serie, The New Classic Sturdy (TNCS). Deze drie jachten – de ‘TNCS 32 AC’, de ‘TNCS 36 AC’ en de ‘TNCS 42 AC’ – nemen u mee terug naar het allereerste begin van het succesverhaal van onze werf. Deze klassieke, maar tegelijk zeer modern uitgeruste serie is gebouwd ter ere van onze populairste serie stalen motorjachten ooit.

Of u nu al eigenaar van een Linssen bent of gewoon een kijkje wilt komen nemen, laat u verrassen en ervaar zelf de uitstekende vaareigenschappen van onze jachten.

Op de Linssen In-Water Boat Show 2013 zult u veel nieuws en natuurlijk ook veel vertrouwds ontdekken – onze jachten staan immers al meer dan 60 jaar bekend om hun betrouwbaarheid, waardevastheid en unieke karakter!
Vanzelfsprekend kunt u in de beide Linssen-showrooms een brede keur aan nieuwe en gebruikte jachten in topconditie bewonderen. Misschien zit uw droomjacht er wel tussen! Ga mee op ontdekkingsreis in de wereld van onze stalen jachten.

Linssen Boating Holidays
Naast de mogelijkheid tot proefvaren zijn er ook stands van de Linssen Boating Holidays-partners. Hier kunnen in diverse vaargebieden in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Engeland, Ierland en Kroatië Linssen-jachten worden gecharterd. Een prima mogelijkheid om kennis te maken met de watersport en ervaring op te doen, alvorens een jacht te kopen.

Voor de proefvaarten is het nodig zich te registreren en geschiedt op basis van beschikbaarheid. Dit kan ter plaatse bij aankomst  op de werf. Vooraf aanmelden is niet noodzakelijk.

Openingstijden:
Data: vrijdag 24 mei tot en met maandag 27 mei 2013
Dagelijks van 10.00-16.00 uur
Locatie: showroom en werfhaven in Maasbracht (NL)
www.linssenyachts.com

terug