Hangtyte: Het nieuwste innovatieve boot afdekzeil ophangsysteem

Marine Accessories BV uit Warmond, bekend door haar producten als TurboSwing en Monster Tower, heeft de rechten verkregen voor EMEA distributie van het nieuwste innovatieve boot afdekzeil ophangsysteem: Hangtyte.

Het gepatenteerde Hangtyte ontwerp is voorzien van een disc die gemakkelijk wordt aangebracht op een afdekzeil voor een boot met een wakeboard toren. Een lijn strekt zich uit van de Hangtyte disc naar de Tower en wordt aangespannen door een ratelblok. De deksel van de disc voorkomt waterdoorlating zelfs tijdens de zwaarste regenbuien!

Hangtyte uitvinder Cobe Mikacich ontwikkelde het systeem na jaren van frustratie met liters water in zijn boot door omgevallen tenstokken. “In Florida, krijgen we stortregens elke middag in de lente, volgens ‘Mikacich. “Steevast kan zoveel water ophopen dat een stok ofwel zal verschuiven ofwel zal omvallen. Wanneer je dan je boot inkruipt om de paal goed te zetten ben je kletsnat! Hangtyte is dan ook een eenvoudige en effectieve oplossing.”

Hangtyte kan uiteraard ook voor vele andere bedenkbare toepassingen gebruikt worden. Denk hierbij aan zeilboten met een giek boven het kuipzeil of boten met een T-Top.

Adviesverkoopprijs: € 79,95 inclusief BTW
Meer informatie:
Marine Accessories BV
Veerpolder 5-f
2361 KX WARMOND
Tel: 071-3011220
Email: info@marineaccessories.eu
www.marineaccessories.eu

www.hangtyte.com

terug