Delta Watersport RIB testdagen 2013

Delta Watersport organiseert van donderdag 18 april t/m zondag 21 april 2013. de RIB testdagen. In deze periode nodigen wij u graag uit voor een kennismaking en eventueel een testvaart met de Zodiac en Valiant RIB boten en met de Williams Jettenders.

Ribverhuur
Vanaf heden bestaat de mogelijkheid een RIB boot met buitenboordmotor en eventueel met boottrailer te huren, lengtes van 4,5 tot 6,5 meter, snelvarend dus vaarbewijs verplicht. Minimale huurperiode = 1 week.

Proefvaart
Indien u interesse heeft om met eén of meerdere modellen nader kennis te maken en te varen verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen. Graag aangeven naar welk(e) vaartuig(en), datum,dag of dagdeel uw voorkeur uitgaat.

Tevens bieden wij een groot aantal occasion opblaasboten, RIB’s en buitenboordmotoren aan.

Bedrijf: Delta Watersport
Contact: Hans Mulder
Lokatie: Marina Port Zélande ( aan het Grevelingenmeer )
Adres: Kabbelaarsbank 13
3253 ME Ouddorp
Tel: 0111 – 67 28 74
E-mail: info@deltawatersport.nl
Website: www.deltawatersport.nl
Testdagen : donderdag 18 april tot en met zondag 21 april
Dagelijks van 10 tot 16 uur

terug