De Jachtmakelaar-App

AppTomorrow introduceert in samenwerking met YachtFocus de Jachtmakelaar App. Dit is een echte App (geen webapp) voor alle Apple en Android smartphones en tablets.

Gebruikers van deze App zijn met één vingerbeweging verwijderd van het actuele occasion aanbod van u als jachtmakelaar (live koppeling met database van YachtFocus). Zij kunnen vanuit de App direct reageren (bellen, mailen, offerte aanvragen) en bedrijfsinformatie bekijken (info. video’s, folders, foto’s).

De Jachtmakelaar-App bevat alle features en modules die een top App benodigt. Belangrijk is de ingebouwde social media module. Via deze module kan de verkopende partij zijn eigen boot actief promoten binnen het eigen relatienetwerk. Een fantastische tool waardoor u klanten aantoonbaar helpt hun boot sneller te verkopen. U onderscheidt zich hiermee van andere makelaars.

Ook kunt u pushberichten versturen (bijvoorbeeld over een nieuwe boot) aan iedereen die uw App heeft gedownload waarvan we weten dat 93% deze leest binnen een uur! Meer weten over deze unieke marketingtool en onze samenwerking met YachtFocus?

Bel of mail met AppTomorrow voor meer informatie:
Info@AppTomorrow.nl
020-5708922

terug