Boarnstream exporteert haar 1e schip naar Australië

Jachtwerf De Boarnstream heeft haar eerste opdracht gekregen voor de export van een jacht naar Australië. In augustus 2013 wordt de Boarncruiser 50 Classic Line opgeleverd.

Kwaliteit en degelijkheid, dat zocht de Australische opdrachtgever in een schip en is daarom naar Nederland gekomen. Na een uitgebreide zoek- en vergelijkingstocht kwam hij uit bij De Boarnstream: “We looked around extensively and compared many ship yards and boats. When last year I contacted De Boanstream it clicked immediately and they were very flexible with our wishes and demands. The overall finishes, good eye for detail, double glazing, excellent insulation and well laid out engine room helped us in deciding.”

Er wordt nu sinds februari volop aan de Boarncruiser 50 Classic Line gewerkt. De specificatie van dit schip is speciaal aangepast aan de Australische eisen en bij de inbouw van onderdelen is extra rekening gehouden met het type, dat ook verkrijgbaar moet zijn in Australië.

De Boarnstream is er zeer verheugd over, dat de Australische opdrachtgever bewust heeft gekozen voor maatwerk en echte Nederlandse degelijkheid.

Meer informatie vindt u op www.boarnstream.com

terug