Aqua Solar te Sneek lanceert de Fox-260 en de Fox-360

Aqua Solar uit Sneek meldt met trots de komst van twee nieuwe producten in het assortiment: de Fox-260 en de Fox-360. Dit zijn de nieuwste digitale laadregelaars uit het programma van Sunware Duitsland. Sunware is marktleider als het gaat om productie van hoogwaardige flexibele beloopbare panelen. Op grote schaal worden deze daglichtpanelen wereldwijd toegepast op zeilboten.

Laadregelaars
Met de nieuwste technologie is Sunware in staat geweest met deze laadregelaars het energieverlies nog verder te reduceren. De nieuwe laadregelaars zijn verkrijgbaar voor 1 of 2 accugroepen en geven in tegenstelling tot eerdere modellen niet alleen de laadstroom naar de accu aan, maar ook de actueel beschikbare  stroom vanaf de zonnepanelen, zodat per direct de twijfel kan worden weggenomen “of uw zonnepanelen nog wel werken.”

Panelen met connector aan onderzijde
Ook een echte noviteit is zijn de beloopbare panelen van Sunware, nu ook leverbaar zijn met de connector aan de onderzijde. Hiermee komt Sunware tegemoet aan de vraag van de klant.  Aqua Solar kan deze per direct leveren.

Opvouwbare panelen
Met de nieuwe opvouwbare panelen komt Aqua Solar tegemoet aan de vraag van de klanten die altijd een ruimtegebrek hebben of juist het maximale uit hun zonne-energiesysteem willen halen, door ze ten allen tijde gunstig ten opzichte van de zon te plaatsen. Dit mobiele systeem vraagt een minimale opbergruimte en kan rechtstreeks als laadbron op de accu worden aangesloten. Uiteraard is de laadregelaar in het systeem verwerkt en er zijn uitvoeringen leverbaar, die zowel een 12 Volts als een 24 Volts accupakket kunnen laden.  Deze opvouwbare panelen zijn met het vermogen 60; 80; 120 en 200 Watt leverbaar.

Over Aqua Solar
Aqua Solar is specialist als het gaat om autonome energiesystemen. Al jaren begeeft het bedrijf zich in de camper en botenbranche en is zij het gezicht op de beurzen als men zoekt naar zonne-energiesystemen, opslag en transportsystemen van energie.

Aqua Solar V.O.F./Lieuwe Dijkstra
Zwolsmanweg  14
8606KC Sneek
T: 0515-431920
www.aquasolar.nl

terug