20 en 21 april: Yacht & Lifestyle Hindeloopen

Gedurende het weekeinde van 20 en 21 april 2013 is Jachthaven Hindeloopen het decor voor het evenement ‘Yacht & Lifestyle Hindeloopen’. De prestigieuze jachthaven ligt op een A-1 locatie aan de rand van het karakteristieke stadje Hindeloopen. Yacht & Lifestyle Hindeloopen is een inspirerend evenement voor mensen die kwaliteit en uitstraling hoog in het vaandel hebben staan.

Bezoek de spectaculaire Yacht Show waar tenminste 25 nieuwe schepen en meer dan 100 gebruikte boten te bezichtigen zijn. Door het brede en gevarieerde aanbod bent u zowel voor de bezichtiging van zeil- als motorjachten bij ons aan het juiste adres. Niet alleen de praktische zaken rondom de watersport komen tijdens ‘Yacht & Lifestyle Hindeloopen’ aan bod. Ook aan optimale ontspanning voor de bemanning wordt gedacht. In de Hindelooper Marktplaats vindt u een collectie van kwalitatief hoogstaande en stijlvolle artikelen, waaronder mooie sieraden, inspirerende kunst, diverse kledingstijlen en goede wijnen. Laat u inspireren en verleiden!

In de sfeervolle Lounge is een groot aantal exposanten aanwezig die u informeren en adviseren over producten en diensten om uw verblijf aan boord nog aangenamer te maken; de nieuwste technische
ontwikkelingen voor aan boord, stijlvolle stoffering, de juiste verzekering én natuurlijk de laatste trends op zeilgebied.

De entree voor ‘Yacht & Lifestyle Hindeloopen’ is gratis! Een VIP-kaart waaraan extra privileges hangen kunt u opvragen via de website www.yachtandlifestylehindeloopen.nl

Het evenement is op beide dagen geopend van 11.00 uur tot 17.00 uur.
Graag tot ziens op Yacht & Lifestyle Hindeloopen!

Jachthaven Hindeloopen en Partners (SkipsYachting, De Valk Yachtbrokers, Audi Nederland)
Bezoekadres; Oosterstrand 3, 8713 JS HINDELOOPEN

terug