Yachtcharter Drait organiseert open dagen 9 en 10 maart 2013

Yachtcharter De Drait in De Wilgen zet watersport Drachten op de kaart tijdens de open dagen 9 en 10 maart a.s. en verwacht ongeveer 1.500 bezoekers uit Nederland en Duitsland.

Gasten kunnen alle jachten bezichtigen, proefvaarten maken met ervaren instructeurs en alle informatie over prachtige vaarwateren in Nederland en Duitsland ontvangen. Kenmerkend voor De Drait vloot is de diversiteit in aanbod van schepen van 2- 14 personen en tot 7 hutten. Alle comfort en luxe aan boord met een verlengde tent over het achterdek. Op de BUNBO, de bungalowboot, is het genieten dichtbij het water met de houtkachel  aan en een prachtige visstek .Vakantie vieren met het comfort van een bungalow en de vaareigenschappen van een motorboot.  Drachtstersloep 750,12 personen, varen met familie of vrienden is ook in 2013 weer volop mogelijk.

Extra aandacht wordt gegeven aan de nieuwe vaarroutes, mede mogelijk gemaakt door het Friese Merenproject en de route grensoverschrijdend richting Duitsland via Groningen naar Haren/Ems met nieuwe kanaal richting Drenthe. De Marrekrite met aanlegsteigers en de wimpelaktie zal volop aandacht krijgen.  Het vaargebied strekt zich uit van Friesland, met o.a. stedenbezoek, Waddenzee  met eb en vloed en IJsselmeer tot Amsterdam. Of  gewoon genieten van het varen in de prachtige natuur

Jachthaven de Drait grenst aan het Nationaal Park de Alde Feanen. Kortom een prachtige startlocatie om een onvergetelijke vaarvakantie te beleven.. Routes zijn uitgewerkt met de thema’s: shoppen, vissen, musea bezoek, historische route Drachten en nog veel meer. 

Tijdens onze open dagen kunt u de Bunbo bekijken. Voor dit weekend hebben we speciale aanbiedingen. Wilt u eens met eigen boot een bezoek brengen aan de jachthaven in Drachten dan heeft u de beschikking over een gratis fiets voor b.v. een bezoek aan het centrum. 

Ontdek de veelzijdigheid van watersport in Drachten en breng een bezoek aan onze open dagen. 

www.dedrait.nl/home 

 

terug