Waarschip start samenwerking met verkooppunt Duitsland

Sinds januari heeft Waarschip een exclusief sales- en servicesteunpunt aan de Bodensee in Duitsland. Het betreft Bootskontor Hadamovsky in Überlingen, eigenaar Daniel Hadamovsky, zie www.hadamovsky.com

De nadruk van dit steunpunt, voor zowel nieuwbouwaanvragen en bestaande Waarschippers, ligt in eerste instantie voor klanten rondom de Bodensee en Zuid-Duitsland en voorts voor Zwitserland en Oostenrijk, gebieden met vele bergmeren. Op verzoek van de werf of klant kan dit steunpunt ook ingeschakeld worden voor aanvragen uit de andere Duitse gebiedsdelen.

Tevens zal vanaf het nieuwe seizoen een Waarschip Daysailer als demoschip aan de verhuurvloot van Hadamovski worden toegevoegd.

Hebt u zelf interesse in zeilen op de Bodensee dan kunt u contact opnemen via de site.

terug