Valiant: ontwikkeling productgamma

In 2011 introduceerde Valiant een volledig nieuw ontworpen lijn van acht modellen die ontwikkeld werden in samenwerking met het Italiaanse bedrijf Arimar, een befaamde producent van RIB’s die al vele jaren actief is in de markt.

Voor 2013 breidt Valiant zijn vrijetijdsgamma uit. Het zal nu beschikbaar zijn in drie series: Comfort, Classic en Sport.

De serie Comfort biedt 4 modellen aan van 5 m tot 6,30 m. Deze lijn wordt gekenmerkt door grijze pvc-tubes, witte bekleding en blauwe accenten, die de dynamische en moderne uitstraling versterken, terwijl ze toch de traditionele kleuren van Valiant behouden.

De serie Classic biedt 5 modellen aan van 5 m tot 6,85 m. Deze nieuwe serie omvat een aanbod dat vergelijkbaar is met dat van het Comfort-gamma (romp – afmeting – dekconfiguratie) en daar bovenop een nagelnieuw model, de Classic 685. De lijn wordt bepaald door crèmekleurige Hypalon“ORCA”-tubes met een nieuw logo, dat mooi past bij de neutrale tinten van zijn bekleding.
Dit nooit eerder geziene aanbod vervolledigt het bestaande gamma van Valiant.

Elk model in de Comfort- en Classic-serie biedt dezelfde indrukwekkende voordelen als vorig jaar met een aantal nieuwe kenmerken die voor 2013 werden toegevoegd omdat we ons productgamma constant willen verbeteren.
– Nieuwe consoles met hetzelfde sportieve gestroomlijnde design op het hele gamma; fantastische ergonomie met de nieuwste bedieningsinstrumenten, massa’s opbergruimte, standaard voorbank (optie op het 685-model)
– Standaard hydraulische besturing op alle modellen vanaf 5,80 m; optie voor 5,5 m (nieuw)
– Ruim voldoende opbergruimte: bank, kastjes in de voorsteven met nieuwe gasveeropening en afzonderlijke compartimenten, console …
– Zelflozende kenmerken
– Handvaten op tubes (nieuw)
– Optie om een comfortabel zonnedek te creëren niet alleen op de voorsteven, maar ook op de achtersteven met de klapbare rugleuning van de bank (alle modellen behalve 500)
– Grote tankinhoud
– Goed uitgeruste boten (zwemtrap, windscherm, leuning, lenspomp, kikker, kussens voor de Classic-versie)

Ook voor mensen die hun boot beter willen uitrusten, hebben we een volledige lijst met beschikbare opties. Klanten die ontspanning willen combineren met vissen kunnen kiezen voor een kaartplotter of een geïntegreerde viszoeker met een scherm van 5″, 7″ of 12″, terwijl anderen hun boot kunnen uitrusten met een skimast en een radiosysteem met mp3- en iPhone-functie. Mensen die de voorkeur geven aan meer ontspanning kunnen kiezen voor de uitbreidingen van het zonnedek, bimini, dekdouche of de nieuwste tafelset, om er slechts enkele te noemen.

De Sport-serie, die vorig jaar twee instapmodellen lanceerde, een 500 en 550 SPORT, werd dit jaar uitgebreid tot zeven modellen van 4,7 m tot 7,6 m. Deze RIB’s werden speciaal ontworpen om te voldoen aan de verwachtingen van klanten op het vlak van functionaliteit, prestaties en zeewaardigheid tegen een uiterst voordelige prijs.

terug