Suzuki groots op de HISWA

Tijdens de HISWA Amsterdam Boat Show van 6 t/m 10 maart in de RAI, zal Suzuki groots haar innovatieve nieuwe buitenboordmotoren presenteren aan het Nederlandse publiek. Samen met officiële dealers en bootpartners van Suzuki kunt u op de prominente stand in hal 1 kennismaken met het zeer complete aanbod watersportproducten.

Heel veel 2013 nieuws!
In 2013 rust Suzuki als eerste fabrikant haar kleinere buitenboordmotoren vanaf 9.9 pk uit met elektronische brandstofinjectie, waarmee de acculoze DF15 en DF20 zich de meest compacte lichtgewicht buitenboordmotoren in de markt mogen noemen. Daarnaast zijn de DF100, DF115 en DF140 geheel vernieuwd, voorzien van een stijlvolle nieuwe stroomlijn en dankzij het “Lean Burn Control System” maar liefst 14% zuiniger geworden. Het bekroonde “Selective Rotation” systeem van het paradepaardje van Suzuki, de DF300, is nu ook toegepast op de nieuwe DF250.

Like, Share & Win
Maak nu kans op één van de exclusieve vrijkaarten die Suzuki in samenwerking met de HISWA ter beschikking stelt. Klik op “Vind-ik-leuk” en “Deel” het bericht op de Suzuki Marine Facebook pagina en stuur het bijbehorende inschrijfformulier per e-mail aan Suzuki Nederland. De eerste 200 personen die voor 1 maart reageren, ontvangen per post een gratis toegangskaart ter waarde van € 12,50!
Kijk voor meer informatie en de voorwaarden op www.facebook.com/suzukimarinenl

Dealers en bootpartners
In samenwerking met de officiële Suzuki dealers en bootpartners kunt u op stand 01.110 in hal 1 een zeer gevarieerd aanbod aan rubberboten, sportboten, visboten, sloepen en RIB’s bekijken. Zo zijn er boten van de vooraanstaande merken Alumacraft, Aluyard, Clever, Krezel, Lago Amore, Nimarine, Suzumar, Wiedesloep, Prins en Ring. Bovendien kunt u op de stand een spectaculaire dag RIB varen winnen in samenwerking met Roughneck.

 

terug