Primeur: Plevier A6 Elegance

Plevier Watersport, bekend van de unieke polyester sleepboot Plevier P7, brengt dit jaar verschillende nieuwe aluminium modellen op de markt. Op de HISWA in de RAI zal de A6 Elegance voor het eerst getoond worden.

De Elegance  Serie is een klassiek gelijnd, duurzaam, comfortabel en stabiel tourschip met weinig diepgang; ook leverbaar in diverse afmetingen. Verschillende aandrijvingen, waaronder elektrisch en buitenboordmotor behoren tot de mogelijkheden. Door gebruik van zeewaardig aluminium en het inbouwen van de beste componenten is het onderhoud van dit schip minimaal.
Voor individuele wensen kan het ontwerp aangepast worden. 
Plevier Watersport staat voor innovatie, kwaliteit en service.

Technische gegevens  Plevier A6 Elegance:
Lengte:  5,50 m
Breedte: 1,86 m
Diepgang: 0,45 m
Gewicht: 450 kg
CE:  categorie D 
Meer informatie kunt u vinden op :
www.plevier.com
www.slepertje.nl
tel.:  0346 579727 of 0650 212110

terug