Nieuwe versies ANWB waterkaarten van Zeeland en IJsselmeer zijn uit

De ANWB Wateratlas voor Zeeland en de waterkaart voor IJsselmeer zijn weer compleet vernieuwd en geactualiseerd. Nu de Hydrografische Dienst wegens bezuinigingen heeft besloten de kaarten 1803, 1805, 1809 en 1810 voor 2013 niet geactualiseerd uit te brengen, biedt de ANWB voor Zeeland en het IJsselmeer de meest actuele waterkaarten aan van deze populaire watersportgebieden.

Watertlas Zeeland (Z)
De gedetailleerde waterkaarten zijn in atlasvorm uitgegeven met een schaal van 1:50.000 en omvat het watergebied gelegen tussen het Grevingenmeer in het noorden, het Nederlandse deel van de Westerschelde in het zuiden en Willemstad en Bergen op Zoom in het oosten. Voorzien van diverse inzetten met een schaal van 1:25.000.

Waterkaart IJsselmeer (Y)
De gedetailleerde waterkaart van het IJsselmeer en Markermeer met een schaal van 1:50.000 omvat het watergebied van de afsluitdijk tussen Den Oever en Kornwerderzand  in het noorden tot Amsterdam / Muiderzand in het zuiden. Voorzien van inzetten van de belangrijkste havens met een schaal van 1:25.000.

ANWB Waterkaarten en Wateratlassen:
• Zeer overzichtelijk, gedetailleerd en gebruikersvriendelijk
• Voorzien van een uitgebreide legenda
• Voorzien van informatie over jachthavens, bakens, dieptes en doorvaarthoogtes
• Met verwijzigingen naar Wateralmanak 2 voor bedieningstijden van bruggen en sluizen
• Scheur- en watervast
• Zeer nauwkeurig bijgewerkt o.b.v. de meest actueel beschikbare informatie ten tijde van productie van de Topografische Dienst Kadaster en de Hydrografische Dienst (november 2012)

Adviesprijs:
Wateratlas Zeeland (Z)  €17,95
Waterkaart IJsselmeer (Y) €16,50

Voor 2013 zijn ook de volgende waterkaarten geheel geactueliseerd:
Brabant (W), Alkmaar – Den Helder (F), Amsterdam – Alkmaar (G), Hollandse Plassen (H), Vechtstreek (I) en Grote rivieren midden (K)

Meer informatie op www.anwbwatersport.nl

terug