Nautiqua Breukelen op 9 mei 2013

Nautiqua is een evenement dat gericht is op het buitenleven op en rond het water. Op Hemelvaartdag kan er op de Scheendijk in Breukelen een kijkje genomen worden op de jachthavens, de botenverkopers showen hun mooiste modellen, de watersportverenigingen promoten  hun verschillende activiteiten, er zijn attracties voor de kinderen, de plaatselijke horeca verzorgt (live) muziek en versnaperingen en er zijn meer dan tachtig kramen met snuisterijen, nautische producten en life style voor jong en oud.

Er wordt gezorgd voor een goede bereikbaarheid door professionele verkeersbegeleiders, extra parkeergelegenheid in een weiland en er gaan pendelbusjes rijden vanaf Breukelen centrum.

Wanneer en waar?
Op de Scheendijk 6-26  3621 VC te Breukelen, 9 mei 2013 van 11.00 tot 18.00 uur.

Voor meer informatie of deelname vereniging Nautische Centrum Breukelen, tel. 0346-261708 of mail  barbara@vanheusdenwatersport.nl

terug