LongIsland op HISWA 2013

Van 6 tot en met 10 maart vindt de HISWA plaats in de Rai in Amsterdam. De beurs is dit jaar nieuw opgezet en richt zich meer op beleving en boten tot ongeveer 10 meter lengte. Daardoor is er een zeer groot aanbod van open motorboten, sloepen en het groeiende segment daysailers. Ook dit jaar is LongIsland weer aanwezig en wel met de LongIsland 40 Runabout en de primeur de LongIsland 25 Runabout. Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze stand. 

LongIsland 40 Runabout genomineerd
Op de aanstaande HISWA zal de Motorboot van het jaar 2013 bekend worden gemaakt. Hieronder een quote uit het persbericht van de HISWA over de nominatie van de 40 Runabout:
“Deze snelle boot combineert op zeer geslaagde wijze de buitenruimte van een open boot met het comfort van een motorjacht. De elektrische installatie is fenomenaal en toegepast tot in de kleinste details. De jury is bovendien zeer te spreken over het uiterlijk van de Runabout: “Je ziet de mooie lijn van Long Island duidelijk terug. Deze boot heeft veel imago in zich”.”

Jachtwerf Klaassen bouwt voor LongIsland
Recentelijk zijn LongIsland Shipyards BV en Jachtwerf Klaassen BV overeengekomen dat Jachtwerf Klaassen in Voorschoten de LongIsland jachten zal bouwen. Jachtwerf Klaassen is de bouwer van de Super Van Craft motorjachten en bouwt sinds 1935 motorjachten in het topsegement van de markt. De exclusieve LongIsland jachten zijn in 2006 geïntroduceerd en momenteel varen er bijna 70 jachten in Nederland en het buitenland. LongIsland heeft haar keuze op Jachtwerf Klaassen laten vallen vanwege de hoge kwaliteit van afwerking en de jarenlange ervaring met het bouwen van jachten in het topsegment van de markt. Momenteel zijn er bij Jachtwerf Klaassen verschillende types LongIsland jachten in aanbouw welke dit voorjaar afgeleverd zullen worden. U bent van harte welkom om de bouw van deze jachten in Voorschoten aan de Kniplaan 12 te komen bekijken.

www.longisland.nl

terug