Jachtwerf de Grevelingen en Tornado Sailing Makkum zijn Benelux-dealers voor Delphia

Jachtwerf de Grevelingen in Scharendijke en Tornado Sailing Makkum in Makkum zijn per januari als Benelux-dealers gaan samenwerken bij de verkoop van Delphia-zeiljachten en Delphia Escape-motorjachten.

Kees Hundersmarck, eigenaar van Jachtwerf de Grevelingen, en Jurre-Jan Muurling, eigenaar van Tornado Sailing Makkum, hebben de Delphia-werf in Olecko (Polen) bezocht en zijn daar erg enthousiast over.

Hundersmarck: ‘Er werkt in Olecko een professioneel en toegewijd team van botenbouwers (300 mensen). De werf bouwt Delphia-jachten en daarnaast in opdracht diverse andere merken. Bij het ontwerpen wordt gebruikgemaakt van de modernste technieken waaronder CAD. De rompen worden zowel in de hand lay up-methode als met behulp van vacuüminfusie gemaakt. Het dealerschap van Delphia is een zeer welkome aanvulling op het activiteitenpakket van onze werf.’ Muurling: ‘Tornado Sailing heeft de afgelopen jaren al veel ervaring opgedaan met het merk Delphia in Nederland en steeds weer heeft Delphia bewezen dat service hoog in het vaandel staat. Met een extra Delphia dealer, gevestigd in Zuid-Nederland verwachten wij een nog betere dekking in de Benelux.’

Jachtwerf de Grevelingen en Tornado Sailing Makkum zijn exclusief dealer in de Benelux van Delphia-zeiljachten en Delphia Escape-motorjachten.

Tornado Sailing Makkum B.V. (www.tornado-sailing.nl)
Jachtwerf de Grevelingen  te Scharendijke (www.jachtwerfdegrevelingen.nl)
Delphia:  www.delphiayachts.eu

terug