GreenCat introduceert ATX CharterApp

Vrijdag 1 februari heeft GreenCat de nieuwe ATX CharterApp gelanceerd, tijdens een succesvolle en exclusieve voorintroductie in het Groeneveld Experience Center in Gorinchem. De ATX CharterApp biedt een ideale oplossing voor transportbedrijven, om ook ingehuurde trucks op dezelfde manier operationeel aan te sturen als hun eigen vloot met boordcomputers.

Op het gebied van communicatie, informatievoorziening, vervoersopdrachten en planning biedt het belangrijke voordelen om ook niet-eigen trucks, zoals charters, te integreren in de werkprocessen van een logistieke operatie. Door realtime integratie van deze informatie kunnen zowel plannings- als financiële processen geoptimaliseerd worden. Daarnaast vormen ook veiligheid en controle een belangrijke afweging, aangezien steeds meer opdrachtgevers de totale keten willen overzien en bewaken.

GreenCat heeft een oplossing ontwikkeld, die op ieder mobiel Android apparaat, zoals smartphones of tablets, kan worden geïnstalleerd. De look & feel van het beeld van de ATX CharterApp is identiek aan dat van de nieuwe GreenCat ATX boordcomputer. De CharterApp en biedt bovendien dezelfde mogelijkheden voor uitwisseling van onder meer transportopdrachten. De integratie van de GreenCat ATX CharterApp met de thuisbasis is volledig transparant. GreenCat biedt de ATX CharterApp bovendien aan met een bijzonder flexibiel commerciële model, waarbij het uitgangspunt is dat er alleen betaald wordt bij gebruik, volledig afgestemd op de behoefte van de ver voerder. Meer informatie over GreenCat of over de ATX CharterApp op: www.greencat-it.com.

GreenCat is onderdeel van Groeneveld Groep en bundelt de activiteiten van RoadRunner, een modulair transportmanagementsysteem dat met name in Nederland populair is, en Telematica binnen één daadkrachtige organisatie. GreenCat legt zich volledig toe op IT-oplossingen voor de transportsector in de Benelux en Frankrijk. Met circa 400 klanten een meer dan 21.000 boordcomputers operationeel in de Benelux en Frankrijk, is GreenCat één van de belangrijkere spelers op de markt van telematica voor de transportsector.

 

terug