Boston Whaler 270 Dauntless

Boston Whaler introduceert een nieuw model binnen de Dauntless serie: De Boston Whaler 270 Dauntless, de grootste boot binnen de Dauntless serie. De Boston Whaler 270 Dauntless behoudt de stijl en het comfort waar de Dauntless serie bekend om staat. Daarnaast is de boot vooral geschikt voor ontspannen cruisen en watersporten met familie en vrienden maar ook voor serieus zeevissen
De Boston Whaler 270 Dauntless biedt het kenmerkende comfort en de stijl van de Dauntless serie. Met deze boot krijg je als watersporter veel (berg) ruimte en een verbeterde bestuurders zitplaats. Daarnaast heeft de Boston Whaler 270 Dauntless een grotere brandstof capaciteit waardoor er langer en verder mee gevaren kan worden. De luxe leaning post  optie is er in 2 versies, waarbij de ene gericht is op comfort en bergruimte en de andere het nodige aan ‘’fishibility’’ biedt, met onder andere een 30-liter livewell, wastafel en hengelsteunen.

De forse dimensies van de Boston Whaler 270 Dauntless zorgen voor extra comfort en zitplaatsen. Er zijn voorin de boot stoelen met opklapbare rugleuningen geplaatst waardoor er plek is voor vier volwassenen. Door de extra ruimte is er een unieke nieuwe comfortabele lounge seat voor het console geplaatst. Het achterste gedeelte van de cockpit heeft het zelfde ontwerp als de rest van de Dauntless serie, een comfortabele achterbank die omgebouwd kan worden tot een massief polyester achterdek, ideaal voor allen vormen van watersporten. Door de grootte van de boot is er genoeg  bergruimte om kleding, accessoires en vistuig op te bergen. De Boston Whaler 270 Dauntless is standaard uitgerust met een integraal zwemplatform en een Fusion stereo installatie met MP3 en USB ingang. Een andere beschikbare optie is de geïntegreerde hardtop met verlichting.

Vooral de “divedoor/swim patio” optie is een unieke nieuwe feature voor Boston Whaler. Hiermee wordt het zwemmen of duiken bijzonder gemakkelijk en comfortabel.

De Boston Whaler 270 Dauntless wordt standaard aangedreven door een stille en zuinige 300-PK Mercury Verado 4-takt buitenboordmotor. Voor diegenen die meer power willen levert Boston Whaler de 270 Dauntless ook met een dual 150-pk Mercury Verado of een dual 200-PK Mercury Verado.

De 270 Dauntless is een bijzondere uitbreiding van de Dauntless serie. De boot is geschikt voor elke vorm van watersport, maar heeft toch de unieke onzinkbare eigenschappen van Boston Whaler.

Voor nadere informatie:
Kempers Watersport
Herenweg 100
1431 GX Aalsmeer (bij Leimuiden)
Tel: 0172-50 30 00
Fax: 0172-50 30 01
www.kemperswatersport.nl

 

terug