ANWB Wateralmanak 2 editie 2013 is uit

De jaarlijkse uitgave ANWB Wateralmanak 2 met de vaargegevens van Nederland en België is weer verschenen. Compleet herzien en vernieuwd, klaar voor het nieuwe watersportseizoen.

De ANWB Wateralmanak deel 2 bevat de meest recente informatie over de Nederlandse en Belgische vaarwegen en actuele gegevens van jachthavens en bedieningstijden van bruggen en sluizen. De brug- en sluisnummers zijn makkelijk terug te vinden op de ANWB waterkaarten.

Voor het updaten van ANWB Wateralmanak deel 2 zijn vorige zomer meer dan honderd vrijwilligers van de ANWB, zogenoemde ‘waterconsuls’ op pad geweest om de gegevens van de jachthavens te controleren. De ANWB ontving ook input van de jachthavens zelf. Alle bevindingen zijn verwerkt in de Wateralmanak deel 2

ANWB Wateralmanak 2 kost €19,95 en is verkrijgbaar bij ANWB winkels, de anwb.nl/webwinkel en de watersportwinkels. Ook op de beurzen Boot Holland (vanaf 8 februari) en HISWA (vanaf 6 maart) zal de Wateralmanak 2 te koop zijn via de aanwezige watersportwinkels.

Kijk voor meer informatie op www.anwbwatersport.nl

terug