16 t/m 18 maart 2013 – gebruikte-jachtenbeurs bij Linssen Yachts in een nieuw jasje

Een bezoek aan Linssen Yachts in Maasbracht is altijd een bijzondere ervaring. Maar het wordt pas echt speciaal wanneer het Linssen-team alle gebruikte jachten in de spotlights zet. Dan vindt u in Maasbracht een topselectie van de beste jachten tussen 9 en 15 meter, die stuk voor stuk uniek zijn. Deze nog altijd jonge Linssens verkeren in perfecte staat en zijn onderhouden door dezelfde vakmensen die de jachten ooit hebben gebouwd. Kunt u zich een beter investeringsobject voorstellen?
 
Sinds de herfst van 2012 presenteert Linssen deze jachten overigens in de eigen showroom op het werfterrein. Zo kunt u bij elk weer en in alle rust het jacht van uw dromen komen bewonderen. Dit is een voordeel dat maar weinig andere werven kunnen bieden. Of u zich nu voor een jacht uit onze eigen ‘Linssen Collection’ of uit onze commissieverkoop interesseert, vast staat dat het een Linssen met de beste referenties betreft. 
 
De ‘Linssen Collection’ bestaat overigens uit een zorgvuldige selectie van gebruikte, maar relatief nieuwe Linssen-jachten. Alle jachten uit deze collectie zijn aan een uitgebreide inspectie onderworpen en zowel technisch als optisch grondig gereviseerd. Natuurlijk bieden wij u deze jachten aan met een volledig jaar werfgarantie.
Bovendien hebben we dit jaar voor onze klanten drie echte topstukken in petto! Dit voorjaar verkopen we namelijk ook onze demojachten die voor beurzen en fotoshoots zijn gebruikt, en dat tegen zeer aantrekkelijke voorwaarden. 
 
Wij bieden bijvoorbeeld twee Range Cruisers 450 aan in de uitvoeringen Sedan Wheelhouse en Variotop®. Beide exemplaren, waarvan één zeer compleet uitgerust en voorzien van een L-Class-pakket, hebben gediend als demojachten op beurzen. Maar ook ons vlaggenschip, een Grand Sturdy 500 Variotop Mark III die tijdens Boot 2012 als demojacht diende, is op zoek naar een nieuwe eigenaar. 
 
Zo ziet u maar weer dat een gebruikte Linssen vaak net zo’n goede aanschaf is als een splinternieuw jacht. Want tegenwoordig geldt meer dan ooit: andere schippers weten wat het is als hun investering aan waarde verliest, terwijl Linssen-schippers weten wat duurzame kwaliteit is.

www.linssenyachts.com

terug