Schepenkring Lelystad verhuist per 9 maart

We zijn verheugd u te melden dat we een nieuwe locatie gevonden hebben, na 25 jaar op de Flevo Marina gaat Schepenkring  verhuizen naar DEKO Marine, de nieuwe locatie vlakbij de Houtribsluizen in Lelystad.

Deze haven heeft zeer moderne en uitgebreide faciliteiten, zoals: parkeerplaatsen voor de deur, een zeer goede kraan en werkplaatsmogelijkheden, nette haven met kunststofsteigers, een goed restaurant en de mogelijkheid de verkoopschepen op deze A1 locatie zowel op de wal als in het water aan onze klanten aan te bieden. Voor onze klanten verandert  alleen de locatie, want ook daar hebben wij een eigen verkoopsteiger ter beschikking met 50 ligplaatsen.
Uiteraard bent u van harte welkom op ons nieuwe kantoor op de 1ste verdieping. 

Wij zijn ervan overtuigd u op de nieuwe locatie beter van dienst te kunnen zijn.
Meer informatie over de Deko Marine kunt u vinden op: www.deko.nl

Het nieuwe adres wordt per 9 maart 2012:
Schepenkring/Jachtmakelaardij Lelystad
Parkhaven 3, 8242 PE Lelystad
Tel.: 0320 711340 

Tot die tijd is Schepenkring/Jachtmakelaardij Lelystad bereikbaar op:
Flevo Marina Trade Center
8221 RC Lelystad
Tel.: 0031 (0)320-279856
lelystad@schepenkring.nl
www.schepenkring.nl

terug