PB watersport en MD jachtbemiddeling dealers van Scholz zeilboten

MD Jachtbemiddeling & PB Watersport zijn exclusief importeur & dealer geworden van Karel Boats (Griekenland) en Style Jachts KFT (Hongarije). Vanaf maandag 28 januari 2013 is de Karel V160 in Nederland te bewonderen. Tevens zal het schip te bezichtigen zijn op BOOT Holland te Leeuwarden (8-13 februari). Op de HISWA in Amsterdam (6-10 maart) zal naast de Karel V160 ook de Scholtz 8.8 Daysailer (zie foto) getoond worden.

Voor PB watersport is dit een uitbreiding van de bestaande activiteiten. De jachtmakelaar en dealer was al actief bij de bemiddeling van sloepen, kruisers en zeiljachten, in- en verkoop van sloepen en jong gebruikte schepen en bb-motoren, onderhoudswerkzaamheden en refit van sloepen en het importeurschap van Krezel boten voor de Benelux.

www.pbwatersport.nl

www.mdjachtbemiddeling.nl

terug