IVA Driebergen: Open Avond 31 januari 2013

IVA Driebergen Business School organiseert 31 januari de eerste Open Avond van dit kalenderjaar. Mocht je dus vroeg in het jaar al kennis willen maken met de opleiding Nautisch Business Management dan is dit je kans!

Nautisch Business Management Bij de nautische richting van IVA Driebergen Business School wordt passie voor watersport gecombineerd met een sterke managementopleiding. Studenten krijgen een breed vakkenpakket met o.a.; economie, marketing, verkoop en techniek. Ook geeft de opleiding een uitstekende start voor andere sectoren in het bedrijfsleven.

Als je op zoek bent naar een nieuwe opleiding, wil je eerst zoveel mogelijk informatie verzamelen. De beste manier is langskomen op een Open Dag. Je krijgt zo een helder beeld van wat we bij IVA Driebergen doen. Er zijn presentaties en rondleidingen. Bovendien krijg je ruim de tijd om met docenten en studenten te praten.

Op 31 januari aanstaande organiseert IVA Driebergen Business School de eerste Open Avond van dit kalenderjaar. Klik hier om je op te geven voor de Open Dag van 31 januari 2013.

terug