GEBO Marine Glazing breidt haar leveringsprogramma doordacht uit

Voor 2013 heeft GEBO Marine Glazing veel nieuws te bieden aan haar klantengroep welke hoofdzakelijk bestaat uit vele (nationale) jachtbouwers, reparatiewerven en zzp’ers.
Vele jachtbouwers passen al jaren scheepsramen, poorten en luiken van GEBO toe omdat vele werven voor de beste kwaliteit gaan!

Om het assortiment nog completer te maken kan Gebo vanaf 2013 de volgende nieuwe producten aanbieden:

– Gebo Slim-Line comfort toegangsdeur;
– Gebo schuif en staart deuren;
– Gebo kajuit instapdeur bestaande uit draaideur en schuifdeksel.

Leuk om te vermelden is dat al diverse vaste trouwe Gebo klanten reeds de eerste orders bij Gebo hebben geplaatst, zo heeft Bootcentrum Geertsma  reeds een Slim-Line Comfort toegangsdeur in opdracht gegeven welke op hun schip tijdens Boot Holland gemonteerd zal zijn.
Aquanaut Yachting past al vele jaren zowel scheepsramen als poorten en luiken van Gebo toe, voor de in aanbouw zijnde schepen heeft GEBO ook een schuifpui en zogenoemde staartdeur naar wens geproduceerd. En Vri-Jon heeft een schip in aanbouw waarop een GEBO kajuit toegangsdeur zal worden gemonteerd welke is voorzien van een schuifluik.

Gebo ontwikkelt en produceert al haar producten in eigen beheer, er wordt uitsluitend gewerkt met zeewaterbestendige aluminium materialen. Gebo heeft een uniek productieproces waarmee u als klant zeker bent van een degelijk product welk het schip jaren zal sieren. Gebo producten zijn beslist solide en zijn tegelijkertijd fraai en modern vorm gegeven. Ook biedt Gebo haar klanten veel mogelijkheden om de producten af te stemmen op specifieke klantwensen. Zo zijn er diverse mogelijkheden qua glaskleur of kunnen de aluminium delen in elke gewenste RAL kleur worden gecoat.

Voordelen van de diverse Gebo toegangsdeuren zijn:

– Comfortabele entree mogelijk, met Gebo maakt u optimaal gebruik van de ruimte;
– Korte inbouwtijd benodigd, volledig gemonteerd afgeleverd, inbouw gereed;
– Maatwerk, GEBO produceert maatwerk, klantspecifiek wensen zijn mogelijk;
– Perfect te combineren met andere GEBO beglazingsproducten;
– Duurzaam en onderhoudsarm, slechts enkele malen per jaar schoonmaken is voldoende;
– Veilige afsluiting van het schip, degelijk hang en sluitwerk.

terug