Faurby 360E en Faurby 424E aanwezig op Boot Dusseldorf stand 16A20

Het is enkele jaren rustig geweest rondom het merk Faurby Yacht in Nederland maar ook daarbuiten. Door een hernieuwde samenwerking met de werf in Skaerbaek (Denemarken), een nieuw eigenaar met dito management en een mooie serie Faurby zeiljachten  waarover wij nu beschikken doet het mij een waar genoegen u te mogen mededelen dat wij deelnemen aan Boot Düsseldorf met 2 hele mooie Faurby zeiljachten. Wij nemen voor u mee uit Denemarken een Faurby 360E en een Faurby 424E.

De Faurby schepen kenmerken zich door de stijlvolle luxe, functionaliteit en snelheid. Het gehele schip is met liefde en zorg gebouwd uit de beste materialen waar weinig andere werven zich nog aan kunnen meten in deze tijd. De “E” modellen hebben moderne optische lijnen gekregen met afgeronde kanten en een voetrail inclusief stootrand die uit massief teak geconstrueerd is. De vallen lopen onderdeks naar de kuip toe. De sprayhood is mooi geïntegreerd in de garage van het schuifluik. Vlak verzonken vluchtluiken die veel licht naar binnen laten. Naast het teak interieur worden er ook mooie wit gelakte essen details gebruikt. De zeilgarderobe is aangepast aan de maatstaven van 2013 met mooie laminaatzeilen, moderne tuigage en een nieuw ontworpen kiel- en roerconfiguratie in samenwerking met Jesper Bank; de meervoudig Deense Olympische goudfinalist.

U kunt de Faurby Yacht stand bezoeken in hal 16 stand A20 van zaterdag 19 t/m zondag 27 januari 2013 (Ingang Oost is de dichtstbijzijnde ingang/uitgang). Dagelijks van 10:00 – 18:00. U kunt mij tijdens de beurs bereiken op +31 622 662 540 en ik of een van mijn Deense collega’s laat u graag de Faurby Yacht schepen zien.

www.jonkers.org

terug