Enkhuizensloep presenteert nieuw model Enkhuizen 744

Enkhuizensloep presenteert een nieuw, compleet ontwikkeld model op Boot Holland Leeuwarden. Na de succesvolle introductie van de 580 en 630 komt het familiebedrijf met de 744, een luxe tender die van alle gemakken is voorzien. De Enkhuizen 744 is een volledig in eigen beheer ontwikkelde tender, getekend door de Enkhuizer scheepsarchitect Jan-Pieter Vredeveld.

De 744 heeft een luxueus interieur dat volledig aan te passen is aan de wensen van de klant. Een aparte toiletruimte, meerdere verdiepingen, radio, wijnkoeler, kachel en ruime kookgelegenheid zijn slechts enkele opties van deze snelle boot met het comfort van een klassieke sloep. De 744 heeft ruime zitgelegenheid, bergruimte, waterbestendige bekleding en kan in iedere RAL-kleur geleverd worden.

Innovatieve vormgeving geeft een praktische doorgang naar de achterspiegel met geïntegreerd zwemplateau. De romp is geoptimaliseerd voor een zeer breed scala aan vaargebieden. Dankzij het
uitgekiende onderwaterschip en de grote motoren is de 744 in staat om in alle comfort een hoge snelheid te behalen. Prijs op aanvraag.

Van 8 t/m 13 februari is Enkhuizensloep aanwezig op de beurs Boot Holland in Leeuwarden. U kunt hier het nieuwe model Enkhuizen 744 komen bezichtigen. We staan net als vorig jaar weer op stand 4029, vlak bij ingang West.

Voor meer informatie:
Enkhuizensloep / Stoop Jachtbouw
De Hoek 1, 1601 MR Enkhuizen
Tel: +31 (0)228 32 13 85,
Fax: +31 (0)228 32 13 92
info@enkhuizensloep.nl
www.enkhuizensloep.nl

terug