Vedette Jachtbouw: Hollander Trend 32

Vedette Jachtbouw introduceert naast de Vedette een compleet nieuwe lijn: De Hollander Trend. De Vedettes hebben inmiddels een gevestigde naam binnen de Nederlandse jachtbouw en kwaliteit staat bij Vedette Jachtbouw altijd voorop.

Door de specifieke digitale ontwerptechniek krijgt de bouw van de Hollander Trend een seriematig karakter. Hierdoor kan kwaliteit gewaarborgd blijven maar kan deze Hollander Trend voor een zéér aantrekkelijke prijs verkregen worden. Het uitermate goed uitgekiende ontwerp biedt een interieur dat vele watersporters zal aanspreken. Tot de standaard behoren: ruime slaapkamer met frans bed, aparte douche, boiler, toilet, keuken met 3 pits gasstel, 65 liter koelkast, ruime rondzit, open kuip, kuiptent, RVS railing, kabelaring, ruitenwissers, zelflozende kuip, kersen interieur, compleet gestoffeerd, geluidsisolatie pakket, formica teak in kuip, etc.

L x b x d: 9,5 m x 3,5 m x 0,85 m
Doorvaarthoogte: 2,39 m
Stahoogte kajuit / stuurhuis: 1,96 m
Bedlengte: 2,08 m
Waterverplaatsing: 9 ton
Compleet € 119.900,-

www.vedette.nu

terug