Smelne Vlet 42 OK; noviteit van Smelne Yachtcenter BV op BOOT Düsseldorf 2013

De Smelne Vlet 42 OK heeft een heerlijke ruime open kuip met teakdek. De open kuip is makkelijk toegankelijk via een deurtje vanaf het zwemplateau. Op het zwemplateau bevindt zich de buitendouche. Verder bevinden zich in de kuip twee comfortabele geïntegreerde dekbanken met veel opbergruimte. Dit vindt u allemaal onder het verlengde overhangende salondak.

De keuken, salon en kuip bevinden zich op één niveau waardoor het schip voor iedereen gemakkelijk toegankelijk is. De compleet lederen afgewerkte stuurstand met fraai rond gelijnde kastenwand aan BB geven een luxueuze uitstraling aan de ruime gezellige salon. Door een royaal elektrisch te bedienen salonluik is de salon aangenaam licht en de ventilatie optimaal. Het gehele schip is afgewerkt in warm Amerikaans kersen.

De ruime sanitairruimte met chique granieten werkbladen is aan BB in het voorschip gerealiseerd. Er zijn vier vaste slaapplaatsen aan boord. Deze Smelne Vlet heeft een moderne lijn dankzij de strak gelijnde gesloten dakrand boven de salon. Groot voordeel van deze dakrand is dat water en vuil niet langs de ramen verdwijnen. Dit wordt allemaal binnendoor afgevoerd door middel van RVS buizen die op de waterlijn lozen.

Het hoogwaardige AWL-Grip verfsysteem geeft het schip een mooie extra glans. Het meegeleverde kwaliteitscertificaat, waarop laagdiktes en toekomstig onderhoud keurig worden omschreven, geeft aan dat er bij Smelne alleen top kwaliteit wordt gebouwd.

Technische gegevens:
Type: Smelne Vlet 42 OK
Bouwjaar: 2013
Lengt over alles: ca. 12,90m
Breedte: ca.   4,15m
Diepgang: ca    1,15m
Rompvorm: multi knikspant
Romp: staal
Gewicht: ca 16.280 kg
Ce-categorie: B
Motoren: Perkins M 150Ti (150 pk)
Dieseltank: ca    750 liter
Watertank: ca 1.200 liter
Vuilwatertank: ca 260 liter
Generator: Fischer Panda  8000i
Schroeven: Boeg- en hekschroef  hydraulisch 160 kgf
Verwarming: Kabola warmwater systeem
Laksysteem: AWL-grip 2 componenten met certificaat afgeleverd. Romp in metallic lak afgespoten.

www.smelne.nl

 

terug