Nieuwe samenwerking tussen Olivier van Meer Design en Sea Independent

Onder de naam Sea Independent Custom gaan Olivier van Meer en Marcel Borgmann een exclusieve samenwerking aan waarbij van Meer het volledige customized ontwerp, de productie tekeningen, de bouwspecificatie- en instructies, het technisch toezicht en de begeleiding van de oplevering op zich neemt en Borgmann zorg draagt voor de marketing, verkoop, de contracting, de eventuele juridische begeleiding, de financiën en zakelijke afwikkeling.

Met de enorme expertise en ervaring van deze samenwerking wordt zorg gedragen voor een maximaal creatief en kwalitatief resultaat, terwijl de toekomstige eigenaar gevrijwaard wordt van alle details welke bij bouw projecten komen kijken.
De modellen zullen aangeboden worden via het wereldwijde netwerk van Sea Independent.
De solide ervaring van Marcel Borgmann in de Nederlandse jachtbouw zorgt voor een perfectionistische management organisatie. Ontwerper Olivier van Meer onderscheidt zich met ‘less is more’ en zijn bijzonder persoonlijke benadering. Dit alles in combinatie met de wereldwijd vermaarde hoge Nederlandse jachtbouw kwaliteit.
De concepten zullen zich onderscheiden in duurzaamheid, onderhoudsvriendelijkheid, veiligheid, maximaal comfort en persoonlijke oplossingen op maat.
Voor ieder project en opdrachtgever wordt zorgvuldig de meest geschikte werf en de beste toeleveranciers geselecteerd.

Kortom, de opdrachtgever wordt ‘ontzorgt’ vanaf zijn eerste ideeën en wensen tot na de proefvaart.
Hij kan zijn, vaak spaarzame, tijd besteden aan de leuke en inspirerende kanten van het ontwerp en het bouw proces. De eerste ontwerpen zullen bestaan uit een 24 meter motorjacht en een 80’ zeiljacht. Begin volgend jaar volgen nieuwe modellen; een motorsailer en nog een zeil- en motorjacht.

www.seaindependent.com

 

terug