Joystick besturing trekt de aandacht tijdens de Mercury Marine Product Launch op de IBEX conferentie

Mercury Marine’s opmerkelijke Joystick Piloting voor buitenboordmotoren is voor het eerst aan het publiek voorgesteld tijdens de IBEX conferentie die plaats vond van 2 tot en met 4 oktober 2012 in Louisville, Kentucky.

2013 wordt een belangrijk jaar op het gebied van nieuwe producten.

“Elk Mercury instrument op het dashboard zal opnieuw bekeken worden. Nieuwe designs en innovatieve interfaces zullen een andere dimensie geven aan bootvaren. Bovendien ondersteunen we hiermee de bootbouwers door hen oneindig veel combinatiemogelijkheden te bieden en het installatiegemak te verhogen.” zegt Ben Duke, General Manager van Mercury Precision Rigging.
“Elk lid van het team heeft voor geweldige ideeën gezorgd, zowel het industriële designer team dat met Navico samenwerkte als de ingenieurs die alles hebben vorm gegeven.”
De volgende nieuwe producten werden door Mercury op de IBEX voorgesteld:
• Mercury Joystick Piloting voor buitenboordmotoren
• De nieuwe generatie Mercury VesselView
• De nieuwe elektronische afstandsbedieningshuizen  (enkele en dubbele handels)
• Mercury Marine Ship’s Log IPhone app

Over Mercury Marine
Mercury Marine, met hoofdkantoor in Fond du Lac, Wisconsin (VS), is wereldwijd toonaangevend fabrikant van motoren voor plezierboten. Mercury is een afdeling met een waarde van 2 miljard USD van Brunswick Corporation (NYSE: BC) en levert motoren, boten, diensten en onderdelen voor maritieme toepassingen in de recreatieve, de commerciële en de overheidssector. De toonaangevende merkenportfolio van Mercury omvat buitenboordmotoren van Mercury en Mariner, hekdrive- en binnenboordmotoren van Mercury MerCruiser, elektromotoren van MotorGuide, propellers van Mercury, opblaasbare boten van Mercury, elektronica van Mercury SmartCraft, maritieme onderdelen van Attwood, distributie van maritieme onderdelen van Land ’N Sea, en onderdelen en olie van Mercury en Quicksilver. Meer informatie vindt u op mercurymarine.com.

terug