Heech by de Mar voor 28ste keer op Boot Düsseldorf

Voor de 28-ste keer neemt Heech by de Mar onder leiding van de familie Koekebakker weer deel aan de bootshow in Düsseldorf. Heech by de Mar staat hier met een eigen beursstand en met de unieke en prachtige motoraak ‘Lepelaar’. U vindt Heech by de Mar op de vertrouwde plekje midden in hal 14 op standnummer C21.

Martin en Harry Koekebakker zijn zelf aanwezig en u bent van harte uitgenodigd een kijkje aan boord te nemen. U kunt hier ook direct uw vakantie reserveren of gratis een prachtige kalender 2013 met watersportevenementen ophalen (zolang de voorraad strekt).

Wilt u graag varen met onze mooie Motoraak ‘Lepelaar’ of één van de andere prachtig onderhouden schepen dan raden wij u aan voor de beurs uw vakantie te reserveren want wij krijgen vast, net als afgelopen jaar, veel aanloop en reserveringen. Voor vrije schepen en periodes bel 0515-442750 of kijk in ons online reserveringsprogramma ‘Zoek en Boek’ op www.heechbydemar.nl .

Voor uw watersportvakantie zetten we ons al meer dan 25 jaar met hart en ziel in!

BOOT Düsseldorf opent haar deuren van 19 tot 27 januari.

terug